Facebook likes

Contact Us

Denis Gafuri Sales Trainer, Coach, Motivator, Sales Expert, Trajner i Shitjes, Motivues, Expert i shitjes me trajnime te dedikuara per kompani, Konference.Blej online material per zyre dhe objekte apo dhoma tjera punuese si tabela,printera, mausa, tastatura, karriga, rafte, korrektor dhe shume gjera te tjera